camcumgirls
Святковий салат “Ніч перед Різдвом”

Святковий салат “Ніч перед Різдвом”

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Святковий салат “Ніч перед Різдвом”

  • для салату:
  • яйця -6 шт.
  • тунець салатний -2 банки,
  • цибуля -2 шт.,
  • картопля -2 шт.,
  • морква -2 шт.,
  • майонез -200 г.
  • Для оздоблення:
  • крабові палички -3 шт.
  • соломка солена, сир-косичка, кріп, кукурудза, червона капуста.

Як приготувати Святковий салат “Ніч перед Різдвом”

Готуємо так:
1. Яйця зварити круто, почистити. Жовтки і білки потерти окремо на дрібну тертку. Моркву і картоплю зварити та потерти на крупну тертку. Рибу викласти з банки, олію злити. Цибулю почистити і порізати кубиками.
2. Салат викладати шарами і робити після кожного шару тонку майонезну сіточку. Блюдо змастити трохи майонезом і викласти жовтки, потім розім’яту рибу, цибулю, моркву, картоплю, змастити зверху майонезом.
3. Білки поділити на 2 частини, більшу і меншу. Меншу частину пофарбувати соком червоної капусти. Більшу частину залишити білою.
4. Синіми білками викласти небо. З перцю вирізати зорі та місяць. Гірчицею за допомогою кондитерського мішечка намалювати дерево. Хатинку викласти з крабових паличок, дах з сиру косичка та присипати куркумою, паркан зробити з соломки, переплести сиром. Вікно з перцю, двері з моркви, трубу з хліба. Ялинку викласти з кропу, прикрасити новорічними кульками – ягодами калини.

Автор рецепту: Святлана Луценко, м. Черкаси
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал