Святковий салат  “Новорічний вінок”

Святковий салат “Новорічний вінок”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Святковий салат “Новорічний вінок”

  • крабові палички: 6 шт.
  • мариновані шампіньйони: 150 г.
  • яйця: 3 шт.,
  • консервована кукурудза: 150 г.
  • консервований ананас: 100 г
  • майонез, перець за смаком
  • маслини, червоний болгарський перець, кріп для оздоблення

Як приготувати Святковий салат “Новорічний вінок”

Готуємо так:

  1. Яйця відварити, охолодити, почистити та порізати кубиками. Шампіньйони порізати пластинками. Крабові палички та ананас порізати кубиками. Змішати крабові палички, шампіньйони, яйця, кукурудзу. Поперчити та заправити салат майонезом.
  2. Сформувати салат у вигляді новорічного вінка. Зверху оздобити гілочками кропу та порізаним дрібними кубиками перцем. Навколо вінка викласти маслини.
Автор рецепту: Оксана Левкович, м. Львів.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Святковий салат “Новорічний вінок”

  1. Спочатку подумала, що звичайний крабовий салат, а ні! Дуже цікаві продукти, ніколи не коштувала салат, де поєднуються ананас та крабові палички – не звичний салат вийде! Але я люблю такі різні продукти поєднувати, на контрасті смаків формуються зазвичай відмінні страви! А оформлення дуже гарне! Справжній Новорічний віночок!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал