Святковий салат “Тростина”

Святковий салат “Тростина”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Святковий салат “Тростина”

  • ковбаса копчена -200 г
  • морква -2 шт.
  • огірок -1 шт.
  • кукурудза консервована -1 банка
  • сир твердий -150-200 г
  • яйця варені -2 шт.
  • оцет -1 ч. ложка
  • цукор -1/2 ч. ложки
  • майонез, сіль, чорний мелений перець, болгарський перець червоного кольору.

Як приготувати Святковий салат “Тростина”

Готуємо так:
1. Нарізати огірок і ковбасу, потерти на дрібній тертці сир. Додати кукурудзу.
2. Моркву натерти, заправити цукром, оцтом та перцем і залишити настоюватися на 10 хв.
3. Яйця зварити, жовтки порізати в салат, білки натерти.
4. З’єднати моркву з рештою продуктів, перемішати, заправити майонезом.
5. Викласти салат у вигляді тростини. На нього викласти тертий білок. Болгарський перець дрібно порізати і викласти з нього смужки.

 

* Карамельна червоно-біла тростина – символ Різдва у західних країнах. Пропоную зробити салат у формі такої тростини.

Автор рецепту: Олена Якубова, м. Львів
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал