Свиняча грудинка, фарширована капустою
Рівень складності:
Складно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
120 min
Інгредієнти для приготування: Свиняча грудинка, фарширована капустою
- свиняча грудинка з кісткою: 800 г.
- капуста білокочанна: 400 г.
- капуста квашена: 350 г.
- яблука: 500 г.
- цибуля: 2 шт.
- вершкове масло: 130 г.
- сіль та перець за смаком
Як приготувати Свиняча грудинка, фарширована капустою
Готуємо так:
- Свіжу капусту тонко нашаткувати, перетерти з сіллю, відтиснути. Квашену капусту залити окропом, покип’ятити одну-дві хвилини, воду відцідити, капусту охолодити і відтиснути.
- Цибулю почистити і нарізати одну цибулину соломкою, а другу – дрібними кубиками. Яблука почистити від шкірки та насіння і нарізати соломкою.
- З’єднати свіжу і квашену капусту, яблука, цибулю, перемішати і заправити розтопленим вершковим маслом.
- М’ясо помити і надрізати у ньому “кишеньку” між реберними кісками і м’якотю. Наповнити кишеньку капустяним фаршем, краї зашити. З усіх боків натерти грудинку перцем, сіллю та дрібно нарізаною цибулею. Викласти на форму застелену пергаментним папером і випікати у духовці при температурі 190°С до готовності.
- Перед подачею до столу видалити нитки та акуратно відрізати реберні кості. Нарізати грудинку впоперек на порційні шматки.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Рис з медом
-
Голубці з картоплею і гречкою
-
Котлети з кабачків і капусти
-
Буряк, фарширований овочами
-
Свинина, запечена з яблуками і пюре