Свиняча грудинка, фарширована капустою

Свиняча грудинка, фарширована капустою

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 120 min

Інгредієнти для приготування: Свиняча грудинка, фарширована капустою

  • свиняча грудинка з кісткою: 800 г.
  • капуста білокочанна: 400 г.
  • капуста квашена: 350 г.
  • яблука: 500 г.
  • цибуля: 2 шт.
  • вершкове масло: 130 г.
  • сіль та перець за смаком

Як приготувати Свиняча грудинка, фарширована капустою

Готуємо так:

  1. Свіжу капусту тонко нашаткувати, перетерти з сіллю, відтиснути. Квашену капусту залити окропом, покип’ятити одну-дві хвилини, воду відцідити, капусту охолодити і відтиснути.
  2. Цибулю почистити і нарізати одну цибулину соломкою, а другу – дрібними кубиками. Яблука почистити від шкірки та насіння і нарізати соломкою.
  3. З’єднати свіжу і квашену капусту, яблука, цибулю, перемішати і заправити розтопленим вершковим маслом.
  4. М’ясо помити і надрізати у ньому “кишеньку” між реберними кісками і м’якотю. Наповнити кишеньку капустяним фаршем, краї зашити. З усіх боків натерти грудинку перцем, сіллю та дрібно нарізаною цибулею. Викласти на форму застелену пергаментним папером і випікати у духовці при температурі 190°С до готовності.
  5. Перед подачею до столу видалити нитки та акуратно відрізати реберні кості. Нарізати грудинку впоперек на порційні шматки.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал