camcumgirls
Свинячі реберця, мариновані в пиві

Свинячі реберця, мариновані в пиві

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Свинячі реберця, мариновані в пиві

  • свинячі ребра - 1 кг,
  • цибуля - 2-3 шт.,
  • пиво - 1 склянка,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Свинячі реберця, мариновані в пиві

  1. Ребра поріжте на порції, обріжте зайвий жир. Вимийте, обсушіть, натріть сіллю і перцем.

  2. Цибулю очистіть і поріжте кільцями.

  3. У контейнер для маринування викладіть шар реберець, потім шар цибулі, знову шар реберець і шар цибулі і так далі. Останній шар – цибуля. Залийте пивом. Зверху покладіть щось важке і поставте в холодильник на ніч.

  4. Запікайте ребра на мангалі до готовності.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал