Свинячі ребра тушковані з медом і апельсином

Свинячі ребра тушковані з медом і апельсином

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Свинячі ребра тушковані з медом і апельсином

  • свинячі ребра - 500 г,
  • соєвий соус - 1/2 ст. ложки,
  • мед - 2 ст. ложки,
  • цедра одного апельсина,
  • крохмаль - 2 ст. ложки,
  • рослинна олія - для смаження.

Як приготувати Свинячі ребра тушковані з медом і апельсином

  1. Приготуйте маринад: у мисці змішайте соєвий соус, мед, крохмаль і апельсинову цедру.

  2. Ребра покладіть в маринад, накрийте кришкою і залиште в холодильнику на 6 годин.

  3. У сковороді розігрійте олію. Обсмажте ребра 5-10 хвилин з кожного боку.

     Приготовані за цим кулінарним рецептом свинячі ребра, подавайте з тушкованою капустою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал