
Свинячі ребра тушковані з медом і апельсином
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Свинячі ребра тушковані з медом і апельсином
- свинячі ребра - 500 г,
- соєвий соус - 1/2 ст. ложки,
- мед - 2 ст. ложки,
- цедра одного апельсина,
- крохмаль - 2 ст. ложки,
- рослинна олія - для смаження.
Як приготувати Свинячі ребра тушковані з медом і апельсином
-
Приготуйте маринад: у мисці змішайте соєвий соус, мед, крохмаль і апельсинову цедру.
-
Ребра покладіть в маринад, накрийте кришкою і залиште в холодильнику на 6 годин.
-
У сковороді розігрійте олію. Обсмажте ребра 5-10 хвилин з кожного боку.
Приготовані за цим кулінарним рецептом свинячі ребра, подавайте з тушкованою капустою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
М’ясна страва свинина з абрикосами
-
Крильця з часником
-
Котлети з кабачків і капусти
-
Запечена рулька
-
Котлети з грибами