
Свинина, смажена з черемшою
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Свинина, смажена з черемшою
- свинина (філе): 450 г
- черемша: 300 г
- олія: 3 ст. ложки
- соєвий соус: 1 ст. ложка
- коріандр мелений: 0,5 ч. ложки
- червоний гострий мелений перець, паприка, чорний мелений перець та сіль: за смаком
Як приготувати Свинина, смажена з черемшою
Готуємо так:
- Свинину помити і нарізати тонкою соломкою. Викласти у сковорідку з гарячою олією і смажити, поки свинина не побіліє. Тоді посолити, додати червоний гострий перець, паприку, чорний мелений перець, коріандр і смажити ще 2-3 хвилини.
- Черемшу помити, обсушити, листки порізати соломкою, а стебла – шматочками довжиною 2-3 см. Додати стебла до свинини, перемішати і смажити 5-7 хвилин. Тоді додати листя черемші, соєвий соус і витримати на вогні ще 1-2 хвилини. Подавати м’ясо гарячим, самостійно або з гарніром.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Курча, запечене під кремом з філадельфії
-
М’ясо, запечене з вишнею
-
М’ясна страва свинина з абрикосами
-
Гратен з грибами і беконом
-
Курячий рулет «Мармуровий»