Свинина, смажена з черемшою

Свинина, смажена з черемшою

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Свинина, смажена з черемшою

  • свинина (філе): 450 г
  • черемша: 300 г
  • олія: 3 ст. ложки
  • соєвий соус: 1 ст. ложка
  • коріандр мелений: 0,5 ч. ложки
  • червоний гострий мелений перець, паприка, чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Свинина, смажена з черемшою

Готуємо так:

  1. Свинину помити і нарізати тонкою соломкою. Викласти у сковорідку з гарячою олією і смажити, поки свинина не побіліє. Тоді посолити, додати червоний гострий перець, паприку, чорний мелений перець, коріандр і смажити ще 2-3 хвилини.
  2. Черемшу помити, обсушити, листки порізати соломкою, а стебла – шматочками довжиною 2-3 см. Додати стебла до свинини, перемішати і смажити 5-7 хвилин. Тоді додати листя черемші, соєвий соус і витримати на вогні ще 1-2 хвилини. Подавати м’ясо гарячим, самостійно або з гарніром.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал