Свинина, тушкована з квасолею та овочами

Свинина, тушкована з квасолею та овочами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3

Інгредієнти для приготування: Свинина, тушкована з квасолею та овочами

  • свинина - 400 г,
  • квасоля - 200 г,
  • морква - 1 шт.,
  • болгарський перець - 1 шт.,
  • цибуля - 1-2 шт.,
  • молоко - 200-300 мл,
  • часник - 2-3 зубці,
  • олія - 3 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Свинина, тушкована з квасолею та овочами

  1. М’ясо помийте, поріжте шматочками і тушкуйте з додаванням води до готовності.
  2. Квасолю відваріть до готовності.
  3. У готове м’ясо додайте подрібнені моркву, перець і цибулю, тушкуйте до прозорості цибулі. Додайте квасолю.
  4. Залийте молоком і тушкуйте 5-7 хвилин. Посоліть, поперчіть, додайте пропущений через прес часник.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Свинина, тушкована з квасолею та овочами

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал