Свинина в маринаді з коньяка

Свинина в маринаді з коньяка

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 100 min

Інгредієнти для приготування: Свинина в маринаді з коньяка

  • свинина: 500 г
  • гірчиця: 1 ст. ложка
  • імбир: 2 см
  • коньяк: 3 ст. ложки
  • часник: 2 зубчики
  • сік лимонний: 1 ст. ложка
  • сіль, перець: за смаком

Як приготувати Свинина в маринаді з коньяка

Готуємо так:

  1. М’ясо нарізати шматками. Імбир та часник натерти на дрібній тертці. Поєднати коньяк, гірчицю, лимонний сік, часник та імбир, посолити, поперчити. М’ясо обмазати маринадом і залишити на годину.
  2. Обсмажити м’ясо на великому вогні до золотистої скоринки, після цього влити маринад та тушкувати ще 20 хв.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал