Свинина з курагою в горщику

Свинина з курагою в горщику

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Свинина з курагою в горщику

  • м'якоть свинини - 600 г,
  • курага - 12-14 шт.,
  • цибуля (велика) - 1 шт.,
  • сухе біле вино - 50 мл,
  • борошно - 2 ст. ложки,
  • олія - 4 ст. ложки,
  • сметана (15-20 % жирності) - 6 ст. ложок,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Свинина з курагою в горщику

  1. Свинину наріжте невеликими шматочками і обсмажте на олії. Посоліть, поперчіть, влийте вино, перемішайте і тушкуйте до випаровування рідини.
  2. Цибулю наріжте півкільцями й обсмажте на олії до м’якості. Додайте борошно, перемішайте і продовжуйте смажити до золотистого кольору. Курагу розріжте на 4 частини.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал