Свинина з курагою, запечена  в тісті

Свинина з курагою, запечена в тісті

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Свинина з курагою, запечена в тісті

  • свинина - 1 кг,
  • листкове тісто - 400 г,
  • курага - 300 г,
  • цибуля - 2 шт.,
  • біле сухе вино - 200 мл,
  • яйця - 2 шт.,
  • олія - для смаження,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Свинина з курагою, запечена в тісті

  1. Цибулю дрібно поріжте і обсмажте до м’якості. Додайте вино, 200 мл води і покладіть курагу. Доведіть до кипіння, тушкуйте 20 хвилин, поки рідина не випарується. Посоліть і поперчіть.

  2. М’ясо розріжте на 8 порційних шматків і натріть сіллю і перцем. Обсмажте з 2-х сторін протягом 8 хвилин.

  3. Тісто розріжте на 8 квадратів, кожен шматочок розкатайте розміром трохи більше, ніж шматки м’яса.

  4. На тісто викладіть м’ясо, зверху начинку з кураги. Акуратно загорніть тісто, як конвертик, злегка притиснувши краї. Конвертики змастіть збитим яйцем.

  5. Запікайте в нагрітій до 200 °C духовці 30-35 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал