Інгредієнти для приготування: Свинина з овочами в соусі «Барбекю»
- запечена свинина (лопатка або балик) - 300-400 г,
- мисливські ковбаски - 4 шт.,
- болгарський перець - 1-2 шт.,
- морква - 3-4 шт.,
- олія - 1 ст. ложка,
- зелена цибуля для прикраси.
- Для соусу:
- томатний кетчуп - 100 г,
- вода - 100 г,
- соєвий соус - 2 ст. ложки,
- оцет (винний) - 1 ст. ложка,
- цукор (коричневий) - 1 ст. ложка,
- лимонна цедра - 1 ч. ложка,
- паприка, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Свинина з овочами в соусі «Барбекю»
- Овочі наріжте великими шматочками, обсмажте на олії.
- Додайте порізане м’ясо та мисливські ковбаски.
- Приготуйте соус. Змішайте в мисці всі інгредієнти для соусу.
- М’ясо та овочі залийте приготованим соусом.
- Тушкуйте 20 хвилин на слабкому вогні. Якщо соус швидко випарується – можна додати ще трохи води.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Биточки з лосося з картоплею та зеленню
-
Цвітна капуста, запечена з сиром
-
Пісний рис, тушкований з овочами
-
Омлет у чашці
-
М’ясні клубочки у тісті