camcumgirls
Свинина з овочами в соусі «Барбекю»

Свинина з овочами в соусі «Барбекю»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Свинина з овочами в соусі «Барбекю»

  • запечена свинина (лопатка або балик) - 300-400 г,
  • мисливські ковбаски - 4 шт.,
  • болгарський перець - 1-2 шт.,
  • морква - 3-4 шт.,
  • олія - 1 ст. ложка,
  • зелена цибуля для прикраси.
  • Для соусу:
  • томатний кетчуп - 100 г,
  • вода - 100 г,
  • соєвий соус - 2 ст. ложки,
  • оцет (винний) - 1 ст. ложка,
  • цукор (коричневий) - 1 ст. ложка,
  • лимонна цедра - 1 ч. ложка,
  • паприка, сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Свинина з овочами в соусі «Барбекю»

  1. Овочі наріжте великими шматочками, обсмажте на олії.
  2. Додайте порізане м’ясо та мисливські ковбаски.
  3. Приготуйте соус. Змішайте в мисці всі інгредієнти для соусу.
  4. М’ясо та овочі залийте приготованим соусом.
  5. Тушкуйте 20 хвилин на слабкому вогні. Якщо соус швидко випарується – можна додати ще трохи води.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал