Свинина з яблуками і базиліком

Свинина з яблуками і базиліком

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 80 min

Інгредієнти для приготування: Свинина з яблуками і базиліком

  • свинина: 1 кг
  • базилік свіжий: 10 великих листочків
  • яблука кислі: 3 шт.
  • цибуля: 2 шт.
  • яблучний сидр: 1 склянка
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Свинина з яблуками і базиліком

Готуємо так:

1. Свинину помити, порізати середніми шматочками і обсмажити на олії.

2. Цибулю почистити, порізати кільцями і додати до свинини. Коли цибуля стане прозорою, додати яблучний сидр, накрити кришкою і довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму, посолити, поперчити і тушкувати одну годину.

3. Яблука помити, вирізати серцевину (чистити не потрібно), нарізати великими дольками і розрізати кожну дольку навпіл. Додати їх до свинини, коли вона буде вже готова, і тушкувати, не накриваючи кришкою, 5 хвилин. Тоді додати промите свіже листя базиліку, витримати на вогні ще кілька хвилин і подавати до столу. Жіночі босоніжки Львів

* Яблучний сидр можна замінити натуральним яблучним соком, а свіжий базилік – сушеною зеленню базиліку.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Свинина з яблуками і базиліком

  1. Я на вихідних приготувала таке м’яско, вийшло дуже ніжне та соковите з приємним яблучним присмаком. Готувала без базиліку (не люблю його взагалі), замість сидру взяла яблучний сік власного приготування. Страва чудова, буду готувати її ще.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал