
Свинина з яблуками і базиліком
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
80 min
Інгредієнти для приготування: Свинина з яблуками і базиліком
- свинина: 1 кг
- базилік свіжий: 10 великих листочків
- яблука кислі: 3 шт.
- цибуля: 2 шт.
- яблучний сидр: 1 склянка
- чорний мелений перець та сіль: за смаком
Як приготувати Свинина з яблуками і базиліком
Готуємо так:
1. Свинину помити, порізати середніми шматочками і обсмажити на олії.
2. Цибулю почистити, порізати кільцями і додати до свинини. Коли цибуля стане прозорою, додати яблучний сидр, накрити кришкою і довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму, посолити, поперчити і тушкувати одну годину.
3. Яблука помити, вирізати серцевину (чистити не потрібно), нарізати великими дольками і розрізати кожну дольку навпіл. Додати їх до свинини, коли вона буде вже готова, і тушкувати, не накриваючи кришкою, 5 хвилин. Тоді додати промите свіже листя базиліку, витримати на вогні ще кілька хвилин і подавати до столу. Жіночі босоніжки Львів
* Яблучний сидр можна замінити натуральним яблучним соком, а свіжий базилік – сушеною зеленню базиліку.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Свинина з яблуками і базиліком
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Я на вихідних приготувала таке м’яско, вийшло дуже ніжне та соковите з приємним яблучним присмаком. Готувала без базиліку (не люблю його взагалі), замість сидру взяла яблучний сік власного приготування. Страва чудова, буду готувати її ще.