Сирна паска з цукатами

Сирна паска з цукатами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 12

Інгредієнти для приготування: Сирна паска з цукатами

  • домашній сир - 1 кг,
  • вершкове масло - 200 г,
  • яйця - 5 шт.,
  • цукор - 200 г,
  • ванільний цукор - 1 ч. ложка,
  • вершки - 400 мл,
  • родзинки - 100 г,
  • цукати - 100 г.

Як приготувати Сирна паска з цукатами

  1. Протріть через дрібне сито сир.

  2. У сирну масу додайте злегка розм’якшене масло і перемішайте.

  3. Збийте яйця з цукром і ванільним цукром.

  4. Додайте вершки, перемішайте і поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння і варіть до тих пір, поки маса не почне гуснути (приблизно три хвилини після закипання). Зніміть з вогню і остудіть. Постельное белье Киев

  5. Дрібно поріжте цукати. Промийте і висушіть родзинки.

  6. Змішайте всі інгредієнти з сиром, додайте яєчну масу, перемішайте.

  7. Викладіть сирну масу в форму для пасок. Застеліть форму марлею, складеною в п’ять шарів, так щоб краї марлі звисали. Викладіть паску на марлю, краї загорніть. Поставте форму в миску, щоб стекла зайва рідина. На марлю поставте вантаж (наприклад, 3-х літрову банку з водою).

  8. Поставте паску в холодильник на 12 годин. Потім, акуратно зніміть марлю, переверніть форму і прикрасьте сирну паску цукатами.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал