Сирна шоколадна паска

Сирна шоколадна паска

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Сирна шоколадна паска

  • домашній сир - 500 г,
  • масло вершкове - 100 г,
  • сметана - 100 г,
  • шоколад чорний - 130 г,
  • цукрова пудра - 100 г,
  • цедра двох апельсинів.

Як приготувати Сирна шоколадна паска

  1. Сир змішайте зі сметаною і збийте блендером. Шоколад потріть на дрібній тертці, додайте цукрову пудру і перемішайте. До сирної маси додайте шоколад і цедру, перемішайте.

  2. Форму застеліть мокрою, складеною в 3-4 рази марлею. Сирну масу викладіть у форму, накрийте марлею, зверху поставте вантаж і поставте у холодильник на 6-8 годин. Безворсовые ковры

  3. Дістаньте форму з холодильника, переверніть паску на тарілку і зніміть марлю. Готову сирну паску полийте розтопленим на водяній бані шоколадом.

     

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Сирна шоколадна паска

  1. Оюоя”язково приготую до Великодня. Якщо тут є шоколад, то, думаю, дуже сподобається навть дітям!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал