Інгредієнти для приготування: Сирна шоколадна паска
- домашній сир - 500 г,
- масло вершкове - 100 г,
- сметана - 100 г,
- шоколад чорний - 130 г,
- цукрова пудра - 100 г,
- цедра двох апельсинів.
Як приготувати Сирна шоколадна паска
-
Сир змішайте зі сметаною і збийте блендером. Шоколад потріть на дрібній тертці, додайте цукрову пудру і перемішайте. До сирної маси додайте шоколад і цедру, перемішайте.
-
Форму застеліть мокрою, складеною в 3-4 рази марлею. Сирну масу викладіть у форму, накрийте марлею, зверху поставте вантаж і поставте у холодильник на 6-8 годин. Безворсовые ковры
-
Дістаньте форму з холодильника, переверніть паску на тарілку і зніміть марлю. Готову сирну паску полийте розтопленим на водяній бані шоколадом.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Сирна шоколадна паска
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Оюоя”язково приготую до Великодня. Якщо тут є шоколад, то, думаю, дуже сподобається навть дітям!