Сирні батончики

Сирні батончики

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Сирні батончики

  • твердий сир: 250 г
  • молоко: 500 мл
  • борошно: 250 г
  • панірувальні сухарі: 100 г
  • вершкове масло: 75 г
  • яйця: 2 шт.
  • жовтки: 3 шт.
  • сіль: за смаком
  • олія: для смаження
  • зелень кропу : для оздоблення

Як приготувати Сирні батончики

Готуємо так:

1. Масло порізати на шматки, викласти в каструлю й нагрівати на невеликому вогні. Коли масло повністю розтопиться, всипати до нього 175 г муки і, постійно помішуючи, далі нагрівати до утворення однорідної маси. Зняти з вогню, додати молоко і ретельно перемішати (можна за допомогою міксера). Знову поставити на вогонь і нагрівати, увесь час мішаючи. Маса повинна бути густою, без грудочок. Зняти з вогню й по одному додати жовтки, щоразу ретельно перемішуючи тісто.

2. Сир потерти на дрібній тертці й змішати з тістом. Тканини для меблів

3. Викласти тісто на деко, зателене харчовою плівкою у вигляді прямокутника висотою приблизно 1,5 см. Покласти у холодильник до повного охолодження. Холодне тісто розрізати на батончики довільної величини.

4. Викласти в окремі тарілки решту борошна, сухарі і яйця, збиті з сіллю. Вмочувати батончики почергово у борошно, збиті яйця і сухарі, й обсмажувати в олії з усіх боків до утворення золотистої скоринки. Подавати холодними, оздобивши зеленню кропу.

* За бажанням до тіста можна додати зелень, шматочки ковбаси, болгарського перцю тощо.

* Готові батончики краще вибирати на решітку або паперові серветки, щоб стік зайвий жир.

Залишити коментар

Залишити відповідь до Рожкова Елена Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Сирні батончики

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал