camcumgirls
Сирні коржики з болгарським перцем

Сирні коржики з болгарським перцем

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Сирні коржики з болгарським перцем

  • сир: 300 г.
  • болгарський перець зелений: 1-2 шт.
  • молоко: ½ склянки
  • яйця: 2 шт.
  • борошно: 4 ст. ложки
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати Сирні коржики з болгарським перцем

Готуємо так:

  1. Сир натерти на крупну терку. Форму для випікання змастити маслом. Викласти натертий сир.
  1. Болгарський перець помити, порізати на маленькі кубики. Трошки посолити.
  1. Висипати порізаний перець на сир, рівномірно розподілити по всій поверхні.
  1. Приготувати заливку: яйця розвити в миску, додати молоко та борошно, посолити і поперчити, збити.
  1. Вилити заливку на сир.
  1. Поставити пиріг в розігріту до 180 °С духовку на 35-40 хвилин (або до готовності). Готовий корж вийняти, охолодити, розрізати на порційні шматочки.

collage2

 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал