
Сирні трюфелі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Сирні трюфелі
- сир - 300 г,
- вершковий сир (філадельфія) - 350-400 г,
- волоські горіхи - 100 г,
- часниковий порошок - 1,5 ч. ложки,
- порошок солодкої паприки - 1-1,5 ст. ложки,
- мелений перець - дрібка.
Як приготувати Сирні трюфелі
- Сир потріть на дрібній тертці. Додайте всі інгредієнти, крім горіхів, перемішайте до однорідного стану.
- Сформуйте кульки. Обваляйте їх у попередньо обсмажених і подрібнених горіхах.
- Охолодіть трюфелі хоча б 30-60 хвилин в холодильнику.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Печений буряк з сирним кремом
-
Смажений тофу в медовому соусі
-
Великодня закуска “Чайні яйця”
-
Рулет зі шинкою та сиром
-
Запечена свинина з гірчичною скоринкою