Інгредієнти для приготування: Сирний малай
- сир: 150 г.
- кукурудзяне борошно «Безглютен»: 100 г.
- яйця: 4 шт.
- цукор: 150 г
- сметана (переконайтесь, що вона не містить глютен): 100 г.
- цедра 1/2 лимона
- родзинки: 75 г
Як приготувати Сирний малай
Готуємо так:
- Духовку розігріти до 190 ºС. Форму змазати маслом та присипати борошном. Родзинки обдати кипятком.
- Сир протерти через сито. Яйця розділити на жовтки та білкиЖовтки збити зі 100 г цукру доки суміш не збільшиться в обємі та не стане світлою. Додати протертий сир, перемішати. Влитии сметану, додати цедру, перемішати. Просіяти на поверхню тіста частину борошна, вмішати в тісто. Повторити так декілька разів, доки все борошно не буде вмішане в тісто. Залишити тісто на 30 хв. при кімнатній температурі.
- Збити білки. Коли масса буде виглядати як піна, додайте 50 г цукру, що залишилися., продовжуючи збивати. Збивайте до мяких піків.
- В тісто додати родзинки, перемішати. Додати ¼ збитих білків в тісто, перемішати. Решту білків додавати в тісто частинами, перемішуючи згори вниз, щоб білки поєдналися з тістом.
- Перелити тісто в форму, розрівняти поверхню. Випікати 45 хв. до золотисто–коричневого кольору.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Торт «Наполеон»
-
Хліб, збагачений жирними кислотами Омега–3
-
Часниковий хліб
-
Домашні пельмені з м’ясом
-
Картопляні ньокі з соусом з помідорів та базиліком