
Сирний пиріг
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Сирний пиріг
- Для тіста:
- борошно - 200 г,
- вершкове масло - 100 г,
- холодна вода - 100 г.
- дрібка солі,
- олія для змащування форми.
- Для начинки:
- твердий сир - 250 г,
- яйце - 2 шт.,
- молоко - ½ склянки,
- вершки 20% жирності - ½ склянки,
- сіль, червоний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Сирний пиріг
-
Борошно змішати з сіллю, додати м’яке вершкове масло та замісити круте тісто, поступово вливаючи воду.
-
Тонко розкачати тісто та викласти в форму для випікання. Випікати в розігрітій до температури 200°С духовці протягом 15 хвилин.
-
Натерти сир на дрібній тертці. Яйця збити з молоком, вершками та дрібкою солі до однорідної консистенції.
-
На готове тісто викласти тертий сир, додати сіль перець та інші спеції за смаком. Залити сир яєчно-молочною сумішшю.
-
Випікати пиріг ще протягом 25-30 хвилин. Подавати теплим.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Сирний пиріг
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
В начинку ложим 2 плавленных сырка , вместо молока и сливок – сметану, и ЗЕЛЕНЬ