Сирний пиріг

Сирний пиріг

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Сирний пиріг

  • Для тіста:
  • борошно - 200 г,
  • вершкове масло - 100 г,
  • холодна вода - 100 г.
  • дрібка солі,
  • олія для змащування форми.
  • Для начинки:
  • твердий сир - 250 г,
  • яйце - 2 шт.,
  • молоко - ½ склянки,
  • вершки 20% жирності - ½ склянки,
  • сіль, червоний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Сирний пиріг

  1. Борошно змішати з сіллю, додати м’яке вершкове масло та замісити круте тісто, поступово вливаючи воду.

  2. Тонко розкачати тісто та викласти в форму для випікання. Випікати в розігрітій до температури 200°С духовці протягом 15 хвилин.

  3. Натерти сир на дрібній тертці. Яйця збити з молоком, вершками та дрібкою солі до однорідної консистенції.

  4. На готове тісто викласти тертий сир, додати сіль перець та інші спеції за смаком. Залити сир яєчно-молочною сумішшю.

  5. Випікати пиріг ще протягом 25-30 хвилин. Подавати теплим.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Сирний пиріг

  1. В начинку ложим 2 плавленных сырка , вместо молока и сливок – сметану, и ЗЕЛЕНЬ

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал