Сироїдна мигдальна паска

Сироїдна мигдальна паска

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Сироїдна мигдальна паска

  • мигдаль: 1 склянка
  • горіхи волоські: 0,5 склянки
  • сухофрукти (інжир, родзинки, чорнослив, курага): 0,5 склянки
  • мед: 2 ст. ложки

Як приготувати Сироїдна мигдальна паска

Готуємо так:

Мигдаль та горіхи замочити на 10 хв. у теплій воді.  Почистити, змолоти в кофемолці чи блендері. Додати мед, замісити круте тісто. Вмішати сухофрукти. Сформувати паску. Випікати не потрібно.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал