Талапія з перцем
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Талапія з перцем
- філе талапії: 2 шт.
- перець болгарській: 1 шт.
- манна крупа: 2 ст. ложки
- сіль, перець, лимонний сік за смаком
Як приготувати Талапія з перцем
Готуємо так:
- Перець запекти у духовці протягом 15 хв. Посолити, поперчити. Рибу промити, посолити, поперчити, полити лимонним соком. Печений перець покласти на дну сторону риби, другою накрити.
- Обваляти рибу в манній крупі, обсмажити з двох боків до румяної скоринки (по 5 хв. з кожного боку).
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Рожевий зефір
- Суничний смузі з вівсяними пластівцями
- Зелена олія
- Джем із кавуна
- Кролик, запечений з часником і розмарином