Талапія з перцем

Талапія з перцем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Талапія з перцем

  • філе талапії: 2 шт.
  • перець болгарській: 1 шт.
  • манна крупа: 2 ст. ложки
  • сіль, перець, лимонний сік за смаком

Як приготувати Талапія з перцем

Готуємо так:

  1. Перець запекти у духовці протягом 15 хв. Посолити, поперчити. Рибу промити, посолити, поперчити, полити лимонним соком. Печений перець покласти на дну сторону риби, другою накрити.
  2. Обваляти рибу в манній крупі, обсмажити з двох боків до румяної скоринки (по 5 хв. з кожного боку).
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал