Тарталетки з крабовими паличками

Тарталетки з крабовими паличками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Тарталетки з крабовими паличками

  • готові тарталетки: 12 шт.
  • крабові палички: 300 г.
  • молоко: 250 мл
  • сир брі: 100 г.
  • борошно: 1-1,5 ст. ложки
  • вершкове масло: 2 ст. ложки
  • часник : 2 зубці
  • тертий корінь імбиру, мелений коріандр, сіль, чорний мелений перець : за смаком

Як приготувати Тарталетки з крабовими паличками

Готуємо так:

  1. Часник почистити, помити, пропустити через прес і змішати з імбиром. Порізати крабові палички шматочками товщиною приблизно 7 мм . Сир порізати кубиками середнього розміру.
  2. Влити в каструльку молоко і підігріти його, не доводячи до кипіння. У сотейнику розтопити 1 ст. ложку вершкового масла, додати борошно, ретельно перемішати. Обсмажувати борошно кілька хвилин, слідкуючи, щоб воно не підгоріло, тоді зняти з вогню.  Помішуючи масу, влити тепле молоко, додати імбир з часником і мелений коріандр. Все перемішати і знову поставити на вогонь. Довести масу до кипіння і готувати на слабкому вогні до загустіння (маса повинна бути консистенції густої сметани).
  3. У гарячий соус викласти кубики сиру і мішати  до однорідної консистенції. Змішати крабові палички з соусом.
  4. Змастити тарталетки всередині вершковим маслом і  викласти на них начинку. Покласти тарталетки на деко, застелене  папером для випічки, і випікати в розігрітій до температури 180˚С духовці протягом 15 хвилин.
  5. Готові тарталетки охолодити і подавати до столу.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал