Тартар з оселедця з яблуками і брусницею

Тартар з оселедця з яблуками і брусницею

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Тартар з оселедця з яблуками і брусницею

  • філе оселедця - 500 г,
  • яблука (великі) - 3 шт.,
  • цибуля (солодка, невелика) - 0,5 шт.,
  • зелень кропу (подрібнена) - 2 ст. ложки,
  • маринований огірок - 1 шт.,
  • брусниця - 150 мл,
  • сметана - 200 г,
  • натуральний йогурт - 100 г,
  • чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Тартар з оселедця з яблуками і брусницею

  1. Яблука очистіть від насіння і шкіри. Дрібними кубиками поріжте огірок, цибулю та яблука. Оселедець поріжте і змішайте з огірком, цибулею і яблуками.

  2. Додайте сметану, йогурт, кріп, поперечіть і ретельно перемішайте.

  3. Поставте оселедець в холодильник мінімум на 12 годин.

  4. Оселедець викладіть на порційні креманки і посипте зверху брусницею.

Ця закуска смачно поєднується з гарячою відварною або печеною картоплею, або просто зі свіжим чорним хлібом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Тартар з оселедця з яблуками і брусницею

  1. Тартар у мене вийшов дуже смачний, йогурт я додавала знежирений, і вважаю це ідеальної заправкою до тартару, смак вийшов яскравий і насичений, саме головне в цій страві є в принципі не поєднувані продукти, але саме якщо додати деякі інгредієнти, то всі продукти гармонують. Спробуйте, не пошкодуєте.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал