Тюфтелі з білої риби і креветок

Тюфтелі з білої риби і креветок

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Тюфтелі з білої риби і креветок

  • філе білої риби - 400 г,
  • креветки - 200 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • сік 1 лимона,
  • зелень кропу - 0,5 пучка,
  • сухарі - для паніровки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • рослинна олія - для змазування деко.

Як приготувати Тюфтелі з білої риби і креветок

  1. Філе риби і креветки тушкуйте до готовності.

  2. У комбайні змішайте креветки, рибу, яйце, сік лимона і кріп. Посоліть і поперчіть.

  3. З фаршу скатайте невеликі кульки і обваляйте в панірувальних сухарях.

  4. Тюфтелі викладіть на змащене рослинною олією деко.  

  5. Запікайте в духовці 10-15 хвилин. Купити циркуляційні насоси Львів.

  6. Подавайте з соусом гуакамоле.

Кулінарний рецепт соусу  «Гуакамоле».

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал