
Тюфтелі з білої риби і креветок
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Тюфтелі з білої риби і креветок
- філе білої риби - 400 г,
- креветки - 200 г,
- яйце - 1 шт.,
- сік 1 лимона,
- зелень кропу - 0,5 пучка,
- сухарі - для паніровки,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- рослинна олія - для змазування деко.
Як приготувати Тюфтелі з білої риби і креветок
-
Філе риби і креветки тушкуйте до готовності.
-
У комбайні змішайте креветки, рибу, яйце, сік лимона і кріп. Посоліть і поперчіть.
-
З фаршу скатайте невеликі кульки і обваляйте в панірувальних сухарях.
-
Тюфтелі викладіть на змащене рослинною олією деко.
-
Запікайте в духовці 10-15 хвилин. Купити циркуляційні насоси Львів.
-
Подавайте з соусом гуакамоле.
Кулінарний рецепт соусу «Гуакамоле».
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат з морською капустою
-
Салат с куркою і виноградом
-
Сирні трюфелі
-
Шашлик з лосося
-
Террін “Філадельфія”