Телятина з рисом в горшечках

Телятина з рисом в горшечках

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 90 min

Інгредієнти для приготування: Телятина з рисом в горшечках

  • телятина: 400 г.
  • горошок консервований: 6 ст. ложок
  • тертий твердий сир: 6 ст. ложок
  • помідори: 3 шт.
  • болгарський перець: 2 шт.
  • цибуля: 2 шт.
  • часник: 3 зубці
  • рис: 3 ст. ложки
  • олія: 3 ч. ложки
  • м’ясний бульйон: 1 склянка
  • сушений базилік та сіль: за смаком

Як приготувати Телятина з рисом в горшечках

Готуємо так:

1. Телятину помити й нарізати невеликими кубиками. Помідори та перець помити, почистити. Перець нарізати тонкими полосками, а помідори натерти на великій тертці. Цибулю та часник почистити та дрібно нарізати.

2. У три порційних горшечки влити по чайній ложці олії й покласти по столовій ложці промитого рису. Посолити і посипати базиліком за смаком. Тоді викладати шарами: третину телятини, половину перцю, помідорів та цибулі з часником, знову третину телятини, решту овочів, решту телятини. Насамкінець в кожен горшечок налити по 1/3 склянки м’ясного бульйону, покласти по 2 ст. ложки консервованого горошку та по 2 ст. ложки тертого твердого сиру. Кожен шар посолити та посипати сушеним базиліком за смаком. Фотодрук на склі Львів

3. Горшечки накрити кришками і поставити у попередньо розігріту до 180° С духовку на 40-50 хвилин. Опісля кришечки зняти й залишити горшечки в духовці ще на 20 хвилин, щоб повністю википів бульйон і зарум’янився сир.

* Можна готувати страву за цим кулінарним рецептом не порційно, а у формі для запікання, накривши її кришкою чи загорнувши фольгою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал