Теплий десерт з вишнями

Теплий десерт з вишнями

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Теплий десерт з вишнями

  • сметана -200 мл,
  • ванільний цукор за смаком,
  • молоко -100 мл,
  • яйця -3 шт.,
  • цукрова пудра -100 г,
  • борошно -70 г ,
  • вишневий лікер -1 ст. ложка,
  • вишня без кісточок -450 г.

Як приготувати Теплий десерт з вишнями

Готуємо так:
1. Розігріти духовку до 180 °С.
2. Злегка збити яйця з цукровою пудрою, додати борошно і ще раз збити. Потім додати інші інгредієнти: сметану, молоко, ванільний цукор, лікер і все перемішати до однорідної маси.
3. В отриману суміш викласти вишні. Потім розкласти в порційні форми і запікати в духовці близько 20 хв. Подавати теплим.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал