
Теплий картопляний салат
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
8
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Теплий картопляний салат
- картопля - 1 кг,
- маслини (або оливки) - 1 банка,
- зелень петрушки - 1 пучок,
- листя салату за смаком,
- часник - 1 зубець,
- гірчиця - 1 ст. ложка,
- білий винний оцет - 2 ст. ложки,
- соняшникова олія для заправки,
- сіль за смаком.
Як приготувати Теплий картопляний салат
- Неочищену картоплю помийте і відваріть в підсоленій воді до м’якості. Картоплю очистіть, поріжте великими шматками і збризніть олією.
- Часник, петрушку, оцет, гірчицю і приблизно 2 ст. ложки рідини з-під оливок збийте в блендері, потроху підливаючи олію, щоб вийшов густий як сметана соус.
- Оливки крупно поріжте, листя салату порвіть.
- Змішайте картоплю, листя салату і оливки, полийте заправкою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат «Букет нарцисів»
-
Весняний салат “Моніка”
-
Салат “Ромашки для коханої”
-
Салат “Вальдорф”
-
Веррін з редиски. Кулінарний рецепт