Теплий картопляний салат

Теплий картопляний салат

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Теплий картопляний салат

  • картопля - 1 кг,
  • маслини (або оливки) - 1 банка,
  • зелень петрушки - 1 пучок,
  • листя салату за смаком,
  • часник - 1 зубець,
  • гірчиця - 1 ст. ложка,
  • білий винний оцет - 2 ст. ложки,
  • соняшникова олія для заправки,
  • сіль за смаком.

Як приготувати Теплий картопляний салат

  1. Неочищену картоплю помийте і відваріть в підсоленій воді до м’якості. Картоплю очистіть, поріжте великими шматками і збризніть олією.
  2. Часник, петрушку, оцет, гірчицю і приблизно 2 ст. ложки рідини з-під оливок збийте в блендері, потроху підливаючи олію, щоб вийшов густий як сметана соус.
  3. Оливки крупно поріжте, листя салату порвіть.
  4. Змішайте картоплю, листя салату і оливки, полийте заправкою.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал