Теплий салат «Дон Дракон»

Теплий салат «Дон Дракон»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Теплий салат «Дон Дракон»

  • спаржа - 8-10 шт.,
  • міні-маїс (маленька кукурудза) - 5 шт.,
  • креветки - 10-15 шт.,
  • перець чилі - 1 щіпка,
  • селера - 1 стебло,
  • сік половини лайма,
  • соєвий соус - 1 ч. ложка.

Як приготувати Теплий салат «Дон Дракон»

  1. Спаржу і міні-маїс відваріть в злегка підсоленій воді 2 хвилини.
  2. На розігрітій олії обсмажте креветки, додайте перець чилі.
  3. Обсмажте спаржу і міні-маіс.
  4. Викладіть інгредієнти порціями на тарілку: дрібно порізане стебло селери, креветки, спаржу, міні-маіс.
  5. Полийте салат соком лайма і соєвим соусом, посоліть.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал