Теплий салат із стручкової квасолі і перців

Теплий салат із стручкової квасолі і перців

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Теплий салат із стручкової квасолі і перців

  • болгарський перець (червоний) - 1 шт.,
  • гострий перець - 0, 5 стручка,
  • часник - 4 зубці,
  • цибуля - 1 шт.,
  • стручкова квасоля (заморожена) - 500 г,
  • сік половини лимона,
  • зелень петрушки - 0,5 пучка,
  • сіль - 1 ч. ложка,
  • чорний мелений перець - дрібка,
  • олія - для смаження.

Як приготувати Теплий салат із стручкової квасолі і перців

  1. Болгарський перець і цибулю поріжте кубиками, гострий перець – тонкими кільцями. Подрібніть часник.

  2. У сковороду з розігрітою олією викладіть гострий перець, часник і цибулю.

  3. Додайте заморожену стручкову квасолю, посоліть.

  4. Влийте трохи води. Накрийте сковороду кришкою. Тушкуйте близько 3 хвилин.

  5. Додайте солодкий перець, перемішайте.

  6. Вміст сковороди полийте лимонним соком, перемішайте і прогрійте, помішуючи, протягом 3 хвилин.

  7. Зніміть сковороду з вогню. Додайте подрібнену петрушку і чорний мелений перець, перемішайте.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал