Теплий салат з червоної квасолі

Теплий салат з червоної квасолі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Теплий салат з червоної квасолі

  • квасоля консервована червона: 1 банка
  • гриби: 150 г
  • горіхи волоські: 100 г
  • зелень за смаком
  • Для заправки
  • оцет винний білий: 1 ст. ложка
  • олія пісна: 1/8 склянки
  • гірчиця: 1/2 ч. ложки
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати Теплий салат з червоної квасолі

Готуємо так:

  1. Гриби помити, почистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Порізати гриби на маленькі шматочки. З квасолі злити воду. У салатнику змішати квасолю, гриби і подрібнені горіхи.
  2. Приготувати заправку. Для цього всі інгредієнти з’єднати і добре перемішати. Влити заправку в салат, перемішати і посипати нарізаною зеленню.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал