Теплий салат з червоної квасолі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Теплий салат з червоної квасолі
- квасоля консервована червона: 1 банка
- гриби: 150 г
- горіхи волоські: 100 г
- зелень за смаком
- Для заправки
- оцет винний білий: 1 ст. ложка
- олія пісна: 1/8 склянки
- гірчиця: 1/2 ч. ложки
- сіль, перець за смаком
Як приготувати Теплий салат з червоної квасолі
Готуємо так:
- Гриби помити, почистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Порізати гриби на маленькі шматочки. З квасолі злити воду. У салатнику змішати квасолю, гриби і подрібнені горіхи.
- Приготувати заправку. Для цього всі інгредієнти з’єднати і добре перемішати. Влити заправку в салат, перемішати і посипати нарізаною зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Шипшиновий мармелад
- Шоколадне тістечко з рідкою начинкою
- Пісний салат з картоплі і квашеної капусти
- Печиво пасхальні курчата
- Десерт абрикосовий самбук