camcumgirls
Теплий салат з морквою, гарбузом та куркою

Теплий салат з морквою, гарбузом та куркою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Теплий салат з морквою, гарбузом та куркою

  • морква -4 шт.,
  • гарбуз - 200 г,
  • куряче філе -300 г,
  • зелень -1 пучок.
  • Для заправки:
  • оливкова олія -3 ст. ложки,
  • бальзамічний оцет -1 ст. ложка,
  • часник - 1 зубчик,
  • сіль.

Як приготувати Теплий салат з морквою, гарбузом та куркою

Готуємо так:
1. Моркву зварити, почистити та нарізати. М’якоть гарбуза запекти в духовці до готовності та порізати.
2. Курячу грудку обсмажити цілим шматком, потім нарізати. Зелень подрібнити. Усе змішати.
3. Приготувати заправку: пропустити через прес часник, змішати з сіллю, бальзамічним оцтом та оливковою олією. Заправити салат.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал