Теплий салат з виноградом

Теплий салат з виноградом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Теплий салат з виноградом

  • куряча печінка: 400 г
  • гарбуз: 400 г
  • олія: 100 мл
  • цибуля: 1 шт.
  • білий виноград: 1 гроно
  • біле напівсолодке вино: 1 ст. ложка
  • листя салату: для оздоблення
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Теплий салат з виноградом

Готуємо так:

  1. Цибулю почистити, помити і дрібно порізати. Пасерувати на розігрітій сковороді з олією до золотистого кольору.
  2. Курячу печінку помити, дрібно порізати та додати до цибулі. Смажити печінку до готовності, а наприкінці посолити та поперчити за смаком.
  3. Гарбуз почистити від шкірки та зернят, порізати невеликими кубиками. додати гарбуз до печінки з цибулею. Перемішати та накрити сковороду кришкою. Смажити гарбуз з печінкою протягом 15-20 хвилин (гарбуз повинен розм’якнути). Уролог Львів
  4. Виноград та листя салату помити. Великі ягоди винограду розрізати навпіл та витягнути кісточки. На тарілки викласти листя салату, на нього викласти гарячі гарбуз з печінкою. Полити кожну порцію білим напівсолодким вином та посипати зверху виноградом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал