
«Тірамісу» з куркою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: «Тірамісу» з куркою
- куряче філе - 600 г,
- яйце - 1 шт.,
- морква - 0,5 шт.,
- часник - 2-3 зубці,
- свіжий чебрець і розмарин за смаком,
- борошно - 1-2 ст. ложки,
- сіль і чорний мелений перець за смаком,
- маскарпоне - 200 г,
- фета - 100 г,
- вершки (33 % жирності) - 50 мл,
- рис (суміш бурого з диким) - 2-3 ст. ложки,
- салатні листя - жменя.
Як приготувати «Тірамісу» з куркою
- Куряче філе промийте, обсушіть, подрібніть в комбайні. Додайте подрібнені моркву і часник і трохи чебрецю з розмарином. Посоліть і поперчіть. Додайте яйце і борошно, перемішайте.
- З приготованої маси сформуйте тонкі котлети, обсмажте в сковороді з додаванням оливкової олії, з двох сторін, на середньому вогні, до готовності. Готові котлети промокніть паперовим рушником.
- Відваріть рис в підсоленій воді відповідно до інструкції. Остудіть.
- З’єднайте маскарпоне і фету, збийте міксером до гладкості. Додайте трохи вершків, щоб крем не був занадто густим.
- Зберіть «тірамісу», чергуючи курячі котлети, крем ( зі салатним листям). Останній шар – крем. Посипте рисом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Шоколадні кекси з рідкою начинкою
-
Філе риби по-зандвортськи
-
Закуска з буряка і оселедця
-
Торт-десерт до 8 березня «Вічна молодість»
-
Пляцок з вишнею «Квітучий тюльпан»