camcumgirls
«Тірамісу» з куркою

«Тірамісу» з куркою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: «Тірамісу» з куркою

  • куряче філе - 600 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • морква - 0,5 шт.,
  • часник - 2-3 зубці,
  • свіжий чебрець і розмарин за смаком,
  • борошно - 1-2 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • маскарпоне - 200 г,
  • фета - 100 г,
  • вершки (33 % жирності) - 50 мл,
  • рис (суміш бурого з диким) - 2-3 ст. ложки,
  • салатні листя - жменя.

Як приготувати «Тірамісу» з куркою

  1. Куряче філе промийте, обсушіть, подрібніть в комбайні. Додайте подрібнені моркву і часник і трохи чебрецю з розмарином. Посоліть і поперчіть. Додайте яйце і борошно, перемішайте.
  2. З приготованої маси сформуйте тонкі котлети, обсмажте в сковороді з додаванням оливкової олії, з двох сторін, на середньому вогні, до готовності. Готові котлети промокніть паперовим рушником.
  3. Відваріть рис в підсоленій воді відповідно до інструкції. Остудіть.
  4. З’єднайте маскарпоне і фету, збийте міксером до гладкості. Додайте трохи вершків, щоб крем не був занадто густим.
  5. Зберіть «тірамісу», чергуючи курячі котлети, крем ( зі салатним листям). Останній шар – крем. Посипте рисом.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал