Тістечка «Валентинки»

Тістечка «Валентинки»

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Тістечка «Валентинки»

  • полуниця (заморожена) - 300 г,
  • кокосова стружка - 100 г,
  • білки 2 яєць,
  • цукор - 190 г,
  • борошно - 60 г,
  • вершки (30-33% жирності) - 500 мл,
  • желатин - 15 г,
  • ванільний цукор - 15 г.

Як приготувати Тістечка «Валентинки»

  1. Розморозьте полуницю. Кокосову стружку дрібно перемеліть. Білки збийте з цукром – спочатку окремо білки до стійкої білої піни, потім поступово додайте цукор і продовжуйте збивати ще 5-7 хвилин. На низькій швидкості міксера змішайте білки зі змеленою кокосовою стружкою і 2 ст. ложками пшеничного борошна.
  2. Деко викладіть папером для випічки. Акуратно викладіть кокосове тісто. Випікайте в злегка відчиненій духовці при слабкій температурі 1 годину. Охолодіть.
  3. Желатин замочіть в половині склянки кип’яченої води.
  4. Розморожену полуницю перетріть на пюре. Половину полуниці відкладіть в мисочку, додайте ванільний цукор і набряклий желатин. Підігрійте суміш на слабкому вогні до повного розчинення желатину. Охолодіть і поставте в холодильник. Купити картини Львів
  5. Вершки вилийте у високу миску. Ємність з вершками помістіть в каструлю з крижаною водою. Збивайте вершки на низькій швидкості близько хвилини. Коли вершки злегка зіб’ються, збільште швидкість і продовжуйте збивати ще 7 хвилин. Поставте вершки в холодильник.
  6. Коли желе досягне консистенції густого варення, підмісіть його до вершків, збиваючи міксером на низькій швидкості. Приготоване вершкове суфле викладіть на кокосовий корж.
  7. До другої половини полуничного пюре додайте декілька столових ложок цукру і зваріть з нього густе повидло. Охолодіть і намажте на суфле. Поставте в холодильник.
  8. Вранці наріжте тістечка за допомогою формочок-сердечок і обваляйте в кокосовій стружці.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Тістечка «Валентинки»

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал