Торт-десерт до 8 березня «Вічна молодість»

Торт-десерт до 8 березня «Вічна молодість»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10

Інгредієнти для приготування: Торт-десерт до 8 березня «Вічна молодість»

  • Для коржа:
  • печиво зі смаком топленого молока - 400 г,
  • вершкове масло - 130 г.
  • Для крему:
  • молоко - 300 мл,
  • домашній сир - 500 г,
  • желатин - 15-20 г,
  • цукровий пісок - 1 склянка,
  • ванілін або ванільний цукор - за смаком,
  • шоколад - 50 г,
  • мигдаль - жменя,
  • персики (свіжі або консервовані) - 700 г.

Як приготувати Торт-десерт до 8 березня «Вічна молодість»

  1. Розтопіть масло. Печиво подрібніть. Розтоплене масло змішайте з печивом і викладіть на дно форми, вкрите харчовою плівкою. Поставте на 1-2 години в холодильник.

  2. Желатин залийте холодною водою для набухання. Мигдаль залийте окропом, очистіть, подрібніть в муку.

  3. Сир, молоко, цукор, ваніль, мигдалеве борошно змішайте за допомогою блендера.

  4. Персики поріжте кубиками.

  5. На застиглий корж викладіть персики.

  6. Желатин розчиніть на вогні (не кип’ятіть), дайте трохи охолонути і вилийте в приготований крем, безперервно збиваючи вінчиком. Постельное белье Киев

  7. Шоколад натріть на грубій тертці, всипте в крем, перемішайте.

  8. Корж з персиками залийте кремом, розрівняйте і поставте на півгодини в холодильник.

  9. Зверху прикрасьте торт персиками і посипте шоколадом.

Цікаво, що китайські мудреці називали персик плодом вічного життя і вважали, що тому, хто спробував цей фрукт, дарується безсмертя, вічна молодість і пізнання істини. З 8 березня, вас, любі жінки! Їжте персики і молодійте! 🙂

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Торт-десерт до 8 березня «Вічна молодість»

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал