Торт “Фруктова корзинка”

Торт “Фруктова корзинка”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Торт “Фруктова корзинка”

  • вершкове масло: 100 г
  • яйце: 1 шт.
  • цукор: 100 г
  • дрібка солі
  • борошно: 250 г
  • Для начинки
  • сир: 400 г.
  • яйця: 2 шт.
  • цукор: 100 г
  • 4 види фруктів різних кольорів, 1 упаковка желе для торта

Як приготувати Торт “Фруктова корзинка”

Готуємо так:

  1. Розм’якшене масло розтерти з борошном в крихту. Додати яйце, розтерті з цукром і сіллю. Замісити еластичне тісто, щоб відставало від рук.
  2. Викласти тісто у форму для запікання, змащену маслом. Сформувати “корзинку”.
  3. Сир перемішати з цукром і яйцем. Суміш викласти на сире тісто. Випікати при 200 °С 25-30 хв.
  4. Пиріг трохи охолодити і прикрасити фруктами. Залити желе для торта.

 

Автор рецепту: Наталія Дулінова, м. Павлоград
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал