Інгредієнти для приготування: Торт «Наполеон»
- Для тіста:
- безглютенове борошно Mehl - 2 склянки,
- маргарин - 1 пачка,
- яйце - 1 шт.,
- лимонний сік - 1 ч. ложка,
- вода - 0,5 склянки.
- Для крему:
- молоко - 1 л,
- цукор - 1 склянка,
- жовтки 4-5 яєць,
- безглютенове борошно - 4 склянки,
- вершкове масло - 100-150 г,
- ванільний цукор - за смаком.
Як приготувати Торт «Наполеон»
-
Маргарин з холодильника поріжте разом з борошном до консистенції дрібної крихти.
-
Додайте одне яйце, продовжуючи дрібнити.
-
Потім зробіть лунку, влийте туди воду і додайте лимонну кислоту. Продовжуйте дрібнити.
-
Руками замісити тісто. Сформуйте 5 кульок і покладіть їх у холодильник.
-
Розкатайте тісто на пергаментному папері. Коржі випікайте в духовці при температурі 180 °С.
-
Приготуйте крем. Яйця збийте з цукром в однорідну масу, додайте борошно, перемішайте. Поступово додайте молоко. Готову суміш, постійно помішуючи, доведіть до кипіння. Додайте масло і ванільний цукор.
-
Перемажте коржі холодним кремом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Запіканка з домашнього сиру
-
Сирний малай
-
Домашні пельмені з м’ясом
-
Часниковий хліб
-
Картопляні ньокі з соусом з помідорів та базиліком