camcumgirls
Торт «Наполеон»

Торт «Наполеон»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10

Інгредієнти для приготування: Торт «Наполеон»

  • Для тіста:
  • безглютенове борошно Mehl - 2 склянки,
  • маргарин - 1 пачка,
  • яйце - 1 шт.,
  • лимонний сік - 1 ч. ложка,
  • вода - 0,5 склянки.
  • Для крему:
  • молоко - 1 л,
  • цукор - 1 склянка,
  • жовтки 4-5 яєць,
  • безглютенове борошно - 4 склянки,
  • вершкове масло - 100-150 г,
  • ванільний цукор - за смаком.

Як приготувати Торт «Наполеон»

  1. Маргарин з холодильника поріжте разом з борошном до консистенції дрібної крихти.

  2. Додайте одне яйце, продовжуючи дрібнити.

  3. Потім зробіть лунку, влийте туди воду і додайте лимонну кислоту. Продовжуйте дрібнити.

  4. Руками замісити тісто. Сформуйте 5 кульок і покладіть їх у холодильник.

  5. Розкатайте тісто на пергаментному папері. Коржі випікайте в духовці при температурі 180 °С.

  6. Приготуйте крем. Яйця збийте з цукром в однорідну масу, додайте борошно, перемішайте. Поступово додайте молоко. Готову суміш, постійно помішуючи, доведіть до кипіння. Додайте масло і ванільний цукор.

  7. Перемажте коржі холодним кремом.

Автор рецепту: Рецепт надано Українською Спілкою Целіакії. Рубрику веде лікар-дієтолог, президент Української Спілки Целіакії Ольга Наумова
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал