camcumgirls
Торт «Сердечний»

Торт «Сердечний»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Торт «Сердечний»

  • яйця - 8 шт.,
  • борошно - 2 склянки,
  • цукор - 2 склянки + 150 г для крему,
  • сир - 300 г,
  • вершки (15-20 % жирності ) - 100 мл,
  • сметана - 3 ст. ложки,
  • загущувач для вершків - 1 упаковка,
  • вишневий сік - 3 ст. ложки,
  • вишня без кісточок (заморожена) - 0,5 склянки,
  • вишневе желе - 1 упаковка,
  • коньяк за смаком,
  • коктейльна вишня, кокосова стружка та кондитерський бісер для оздоблення.

Як приготувати Торт «Сердечний»

 

  1. Яйця збийте міксером до збільшення в об’ємі в 2 рази. Поступово додайте цукор, збивайте близько 7 хвилин. Потім потроху додайте борошно, перемішуючи лопаткою зверху вниз. Розділіть тісто на дві частини. Застеліть пергаментом дно роз’ємної форми (діаметр – 24 см), вилийте тісто і кілька раз покрутіть за годинниковою стрілкою (тоді по центру бісквіта не буде опуклості). Випікайте 30-35 хвилин при 180 °С. Випечіть другий бісквіт.
  2. Обидва бісквіта остудіть і кожен розріжте навпіл. За допомогою шаблону на двох коржах по центру виріжте сердечка.
  3. Блендером збийте сир, сметану, вершки, загущувач і цукор. Вишневий сік змішайте з коньяком і просочіть коржі. Перший корж змастіть кремом, накрийте другим коржем і знову змастіть кремом. Зверху викладіть корж з отвором, змастіть кремом і потім викладіть четвертий корж з отвором. Щедро змастіть торт кремом  (і серце всередині). Поставте в холодильник на годину.
  4. Желе розведіть в 200 мл води, остудіть. Вийміть торт з холодильника, в центр щільно викладіть вишню (розморожену). Акуратно залийте вишню желе і поставте в холодильник до застигання.
  5. Прикрасьте торт кондитерським бісером, кокосовою стружкою, залишками желе, вирізаного у вигляді сердечок та коктейльною вишнею. Торт «Сердечний»
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал