
Тортілья еспаньола або картопляний омлет
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
6
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Тортілья еспаньола або картопляний омлет
- картопля - 1 кг,
- цибуля - 1 шт.,
- яйця - 6 шт.,
- сіль - 1,5 ч. ложки,
- оливкова олія - 6 ст. ложок.
Як приготувати Тортілья еспаньола або картопляний омлет
-
Очищену картоплю і цибулю тонко поріжте.
-
У великій сковороді на середньому вогні розігрійте 3 ст. ложки оливкової олії і обсмажте цибулю до прозорості. Зменшіть вогонь і додайте картоплю. Смажте ще 10-15 хвилин.
-
Збийте яйця і додайте сіль. Обсмажені картоплю і цибулю додайте до яєць, перемішайте.
-
На сковороді розігрійте оливкову олію, влийте масу з яєць і картоплі. Готуйте на слабкому вогні близько 7-10 хвилин. Потім накрийте сковороду тарілкою і переверніть омлет на тарілку, знову перекладіть омлет на сковороду, але вже верхньою стороною вниз. Готуйте ще 5 хвилин. Перед тим як різати на шматочки, остудіть 10 хвилин. За бажанням, прикрасьте зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Фрикадельки з індички
-
Картопляні галушки з овочами
-
Макарони, запечені з овочами, яйцями та сиром
-
Картопляно-капустяні крокети
-
Вареники з капустою