Тортілья еспаньола або картопляний омлет

Тортілья еспаньола або картопляний омлет

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Тортілья еспаньола або картопляний омлет

  • картопля - 1 кг,
  • цибуля - 1 шт.,
  • яйця - 6 шт.,
  • сіль - 1,5 ч. ложки,
  • оливкова олія - 6 ст. ложок.

Як приготувати Тортілья еспаньола або картопляний омлет

  1. Очищену картоплю і цибулю тонко поріжте.

  2. У великій сковороді на середньому вогні розігрійте 3 ст. ложки оливкової олії і обсмажте цибулю до прозорості. Зменшіть вогонь і додайте картоплю. Смажте ще 10-15 хвилин.

  3. Збийте яйця і додайте сіль. Обсмажені картоплю і цибулю додайте до яєць, перемішайте.

  4. На сковороді розігрійте оливкову олію, влийте масу з яєць і картоплі. Готуйте на слабкому вогні близько 7-10 хвилин. Потім накрийте сковороду тарілкою і переверніть омлет на тарілку, знову перекладіть омлет на сковороду, але вже верхньою стороною вниз. Готуйте ще 5 хвилин. Перед тим як різати на шматочки, остудіть 10 хвилин. За бажанням, прикрасьте зеленню.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал