Традиційна великодня ковбаска

Традиційна великодня ковбаска

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 70 min

Інгредієнти для приготування: Традиційна великодня ковбаска

  • свинина: 1 кг
  • часник: 2 зубці
  • сало: 200 г
  • свині кишки: 3-4 шт.
  • бульйон: приблизно 0,5 л
  • смалець чи жир, сіль, спеції, чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Традиційна великодня ковбаска

Готуємо так:

  1. Свинину подрібнити в м’ясорубці. Часник натерти на терку, сало дрібно порізати. Додати в свинину сіль, перець, спеції, сало з натертим часником, залити теплим  бульйоном. Все перемішати.
  2. Начинити отриманою масою свинячі кишки, закрутити їх через кожні 15-20 см. Кінці ковбасок зв’язати. Ковбаски відварити в підсоленій воді 20 хв.
  3. Сковорідку розігріти, посмажити ковбаски на смальці чи жирі до готовності.

* Перед подачею на стіл ковбаски можна полити залишками жиру – вони будуть більш ароматні.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Традиційна великодня ковбаска

  1. …без варки смак буде більш класичним…а щоб не лопнула при смаженні роблю декілька проколів вилкою…

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал