Традиційна великодня ковбаска

Традиційна великодня ковбаска

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 70 min

Інгредієнти для приготування: Традиційна великодня ковбаска

  • свинина: 1 кг
  • часник: 2 зубці
  • сало: 200 г
  • свині кишки: 3-4 шт.
  • бульйон: приблизно 0,5 л
  • смалець чи жир, сіль, спеції, чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Традиційна великодня ковбаска

Готуємо так:

  1. Свинину подрібнити в м’ясорубці. Часник натерти на терку, сало дрібно порізати. Додати в свинину сіль, перець, спеції, сало з натертим часником, залити теплим  бульйоном. Все перемішати.
  2. Начинити отриманою масою свинячі кишки, закрутити їх через кожні 15-20 см. Кінці ковбасок зв’язати. Ковбаски відварити в підсоленій воді 20 хв.
  3. Сковорідку розігріти, посмажити ковбаски на смальці чи жирі до готовності.

* Перед подачею на стіл ковбаски можна полити залишками жиру – вони будуть більш ароматні.

Залишити коментар

Залишити відповідь до georg Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Традиційна великодня ковбаска

  1. …без варки смак буде більш класичним…а щоб не лопнула при смаженні роблю декілька проколів вилкою…

  2. смачніше не буває….рецепт супер…але якщо ніколи готувати то можна і в магазин Забіяка завітати, там завжди можна смачненьке щось купити.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал