Традиційна великодня ковбаска
Рівень складності:
Складно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
70 min
Інгредієнти для приготування: Традиційна великодня ковбаска
- свинина: 1 кг
- часник: 2 зубці
- сало: 200 г
- свині кишки: 3-4 шт.
- бульйон: приблизно 0,5 л
- смалець чи жир, сіль, спеції, чорний мелений перець: за смаком
Як приготувати Традиційна великодня ковбаска
Готуємо так:
- Свинину подрібнити в м’ясорубці. Часник натерти на терку, сало дрібно порізати. Додати в свинину сіль, перець, спеції, сало з натертим часником, залити теплим бульйоном. Все перемішати.
- Начинити отриманою масою свинячі кишки, закрутити їх через кожні 15-20 см. Кінці ковбасок зв’язати. Ковбаски відварити в підсоленій воді 20 хв.
- Сковорідку розігріти, посмажити ковбаски на смальці чи жирі до готовності.
* Перед подачею на стіл ковбаски можна полити залишками жиру – вони будуть більш ароматні.
Залишити відповідь до georg Скасувати відповідь
2 Відповіді до Традиційна великодня ковбаска
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
…без варки смак буде більш класичним…а щоб не лопнула при смаженні роблю декілька проколів вилкою…
смачніше не буває….рецепт супер…але якщо ніколи готувати то можна і в магазин Забіяка завітати, там завжди можна смачненьке щось купити.