
Тріска в беконі з розмарином
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Тріска в беконі з розмарином
- філе тріски (з шкірою, без кісток) - 400 г,
- бекон - 8 скибочок,
- розмарин - 4 гілочки,
- сухий чебрець і базилік - по 1 дрібці,
- сіль і чорний мелений перець за смаком,
- оливкова олія - 2 ст. ложки,
- лимон для подачі.
Як приготувати Тріска в беконі з розмарином
- Філе тріски промийте, обсушіть паперовими рушниками і розріжте на порційні шматочки. На дошку викладіть 4 скибочки бекону внахлест.
- З розмарину обірвіть листочки і дрібно їх поріжте, додайте чебрець і базилік. Додайте оливкову олію, сіль і перець. В олії обваляйте шматочок тріски і покладіть їх поперек на скибочки бекону. Загорніть бекон. Кожне філе збризніть оливковою олією.
- Деко змастіть олією і викладіть на нього тріску шкірою вниз. Запікайте в розігрітій духовці 15 хвилин, поки бекон не підрум’яниться, а рибка не просмажиться. Подавайте з часточкою лимона.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Шоколадна ковбаска
-
Новорічна закуска “Пеньок з грибами”
-
Суфле з сиром
-
Мандаринова індичка
-
Огірковий смузі з селерою