camcumgirls
Тріска в беконі з розмарином

Тріска в беконі з розмарином

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Тріска в беконі з розмарином

  • філе тріски (з шкірою, без кісток) - 400 г,
  • бекон - 8 скибочок,
  • розмарин - 4 гілочки,
  • сухий чебрець і базилік - по 1 дрібці,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • лимон для подачі.

Як приготувати Тріска в беконі з розмарином

  1. Філе тріски промийте, обсушіть паперовими рушниками і розріжте на порційні шматочки. На дошку викладіть 4 скибочки бекону внахлест.
  2. З розмарину обірвіть листочки і дрібно їх поріжте, додайте чебрець і базилік. Додайте оливкову олію, сіль і перець. В олії обваляйте шматочок тріски і покладіть їх поперек на скибочки бекону. Загорніть бекон. Кожне філе збризніть оливковою олією.
  3. Деко змастіть олією і викладіть на нього тріску шкірою вниз. Запікайте в розігрітій духовці 15 хвилин, поки бекон не підрум’яниться, а рибка не просмажиться. Подавайте з часточкою лимона.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал