Трубочки с вишнями

Трубочки с вишнями

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 12
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Трубочки с вишнями

  • Для тіста
  • борошно: 2,5 склянки
  • вершкове масло: 200 г
  • сметана: 200 г
  • ванільний цукор: 1 пакетик
  • сода: 1 ч. ложка без верху
  • лимонний сік або оцет : кілька крапель
  • олія для змащування форми
  • цукор для посипання
  • Для начинки
  • заморожені вишні: 280 г.
  • цукор: 5 ст. ложок

Як приготувати Трубочки с вишнями

Готуємо так:

  1. Масло розтопити і охолодити до кімнатної температури. Змішати його зі метаною, додати соду, погашену оцтом чи лимонним соком. Цю суміш поступово влити у просіяне борошно, старанно перемішуючи. Замісити тісто, загорнути його в харчову плівку і покласти в холодильник на 3 години.
  2. Заморожені вишні посипати цукром і залишити, щоб трохи розмерзлися. Опісля поставити посудину з вишнями на маленький вогонь, довести до кипіння і потримати на вогні одну-дві хвилини. Тоді перекласти вишні в сито і дати їй добре стекти.
  3. Тісто вийняти з холодильника і розкачати в тонкий прямокутний пласт (товщиною приблизно 2 мм). Розрізати його на менші прямокутнички довільного розміру (залежно від того, якої величини ви хочете зробити трубочки. Купити циркуляційні насоси Львів.
  4. На край кожного шматочка тіста викласти вишні і згорнути трубочки, щільно прижимаючи тісто до начинки, щоб не утворювалися всередині великі пустоти. Кінці трубочок і шов добре заліпити.
  5. Кожну трубочку обкачати в цукрі й викласти на змащене олією деко. Випікати 15-20 хвилин при температурі 180°С. 

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал