camcumgirls
Цукерки «Горіхова насолода»

Цукерки «Горіхова насолода»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Цукерки «Горіхова насолода»

  • печиво (подрібнене) - 100 г,
  • шоколад - 100 г,
  • арахісове масло - 80 г,
  • вершкове масло - 10 г,
  • цукрова пудра - 80 г.

Як приготувати Цукерки «Горіхова насолода»

  1. Змішайте всі інгредієнти крім шоколаду. Якщо маса вийшла надто розсипчастою, то додайте трішки вершкового масла.

  2. З маси зробіть невеликі кульки. Готові кульки поставте в морозилку на 10-20 хвилин.

  3. Розтопіть шоколад у мікрохвильовці або на водяній бані.

  4. Охолоджені кульки вмочіть в шоколад.

  5. Приготовані цукерки викладіть на папір для випічки і поставте на кілька хвилин у морозилку до застигання шоколаду.

     За бажанням, частину цукерок можна приготувати з гірким шоколадом, а частину з молочним.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Цукерки «Горіхова насолода»

  1. Простий рецепт. Добре, що не треба його пекти у духовці. Спробую зробить. Тільки чим можно замінити арахісове масло, бо його в нас немає у продажу? Може повністью його замінити на вершкове масло? Я колись щось подібне робила з ломаного печива і замість шоколаду клала какао. Тільки рецепт вже забула.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал