Інгредієнти для приготування: Цукерки «Горіхова насолода»
- печиво (подрібнене) - 100 г,
- шоколад - 100 г,
- арахісове масло - 80 г,
- вершкове масло - 10 г,
- цукрова пудра - 80 г.
Як приготувати Цукерки «Горіхова насолода»
-
Змішайте всі інгредієнти крім шоколаду. Якщо маса вийшла надто розсипчастою, то додайте трішки вершкового масла.
-
З маси зробіть невеликі кульки. Готові кульки поставте в морозилку на 10-20 хвилин.
-
Розтопіть шоколад у мікрохвильовці або на водяній бані.
-
Охолоджені кульки вмочіть в шоколад.
-
Приготовані цукерки викладіть на папір для випічки і поставте на кілька хвилин у морозилку до застигання шоколаду.
За бажанням, частину цукерок можна приготувати з гірким шоколадом, а частину з молочним.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Цукерки «Горіхова насолода»
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
Простий рецепт. Добре, що не треба його пекти у духовці. Спробую зробить. Тільки чим можно замінити арахісове масло, бо його в нас немає у продажу? Може повністью його замінити на вершкове масло? Я колись щось подібне робила з ломаного печива і замість шоколаду клала какао. Тільки рецепт вже забула.