Цукерки «М’який грильяж». Кулінарний рецепт

Цукерки «М’який грильяж». Кулінарний рецепт

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Цукерки «М’який грильяж». Кулінарний рецепт

  • мед - 0,5 склянки,
  • цукор - 1 склянка,
  • какао - 2 ст. ложки (без верху),
  • грецькі горіхи (очищені) - 300 г,
  • лимонна кислота - 1/3 ч. ложки,
  • вершкове масло (кімнатної температури) - 100 г,
  • гіркий шоколад - 300 г.

Як приготувати Цукерки «М’який грильяж». Кулінарний рецепт

  1. У каструлі змішайте мед, цукор, какао і горіхи.

  2. Поставте каструлю на маленький вогонь і варіть до закипання, помішуючи, щоб не пригоріло.

  3. Після того як маса в каструлі закипить – варіть ще 10-15 хвилин, постійно помішуючи.

  4. Зніміть з вогню, додайте лимонну кислоту, перемішайте.

  5. Додайте вершкове масло, перемішайте.

  6. Остудіть і поставте в холодильник на 1,5-2 години до повного охолодження.

  7. З приготованої маси мокрими руками скатайте цукерки і поставте в холодильник на 1 годину.

  8. Шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовці.

  9. Цукерки по черзі наколіть на зубочистку і обмокніть у шоколаді. Викладіть цукерки на дошку і залиште на 5 хвилин. Поставте в холодильник до повного застигання шоколаду. Потім оберніть в папір і зберігайте в холодильнику.

 За бажанням, цукерки «М’який грильяж» можна прикрасити за допомогою білої глазурі, мелених горіхів або тертих сухарів.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал