Інгредієнти для приготування: Цукерки «Тірамісу»
- печиво «Савоярді» - 125 г,
- сир маскарпоне - 200 г,
- розчинна кава - 2 ч. ложки,
- цукрова пудра - 15 г,
- ванільний цукор - 1 пакетик,
- лікер «Амаретто» - 2 ст. ложки,
- какао-порошок - для обвалювання цукерок.
Як приготувати Цукерки «Тірамісу»
-
У 80 мл гарячої води розведіть каву і остудіть.
-
Печиво подрібніть качалкою в дрібну крихту. Залийте кавою і дайте постояти 10 хвилин.
-
Маскарпоне перемішайте з цукровою пудрою, ванільним цукром і лікером.
-
До сиру додайте печиво, замісіть однорідну масу.
-
З приготованої маси скатайте кульки діаметром 4 см. Обваляйте кульки в какао-порошку.
-
Готові цукерки поставте на кілька годин в холодильник.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Торт «Рожеві мрії»
-
М’ясний пиріг «Троянда пустелі»
-
Сніданок для двох
-
Салат «Малахітовий браслет»
-
Салат для закоханих «Леді та джентльмен»