camcumgirls
Цукерки «Тірамісу»

Цукерки «Тірамісу»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Цукерки «Тірамісу»

  • печиво «Савоярді» - 125 г,
  • сир маскарпоне - 200 г,
  • розчинна кава - 2 ч. ложки,
  • цукрова пудра - 15 г,
  • ванільний цукор - 1 пакетик,
  • лікер «Амаретто» - 2 ст. ложки,
  • какао-порошок - для обвалювання цукерок.

Як приготувати Цукерки «Тірамісу»

  1. У 80 мл гарячої води розведіть каву і остудіть.

  2. Печиво подрібніть качалкою в дрібну крихту. Залийте кавою і дайте постояти 10 хвилин.

  3. Маскарпоне перемішайте з цукровою пудрою, ванільним цукром і лікером.

  4. До сиру додайте печиво, замісіть однорідну масу.

  5. З приготованої маси скатайте кульки діаметром 4 см. Обваляйте кульки в какао-порошку.

  6. Готові цукерки поставте на кілька годин в холодильник.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал