Цибульний пиріг з гарбузом

Цибульний пиріг з гарбузом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Цибульний пиріг з гарбузом

  • заморожене листкове тісто : 500 г
  • гарбуз: 300 г
  • бринза: 300 г
  • цибуля: 10шт.
  • яйця: 3 шт.
  • сметана: ¾ склянки
  • зелень петрушки : 1 пучок
  • мускатний горіх: за смаком
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком
  • олія: для смаження

Як приготувати Цибульний пиріг з гарбузом

Готуємо так:

  1. Розкачати листкове тісто та застелити ним форму для пирога. Проколоти тісто виделкою в кількох місцях та покласти зверху трохи сирої квасолі, щоб тісто не надувалося під час випікання. Випікати його протягом 10 хвилину розігрітій до температури 180º С духовці. Тоді витягнути форму з тістом, забрати квасолю і випікати  ще 7-10 хвилин.
  2. Цибулю почистити, помити та нарізати півколами. Гарбуз почистити, помити та нарізати кубиками. Розігріти сковороду з олією та обсмажувати гарбуз з цибулею, поки цибуля не стане прозорою. Обсмажені овочі посолити, поперчити та приправити мускатним горіхом за смаком. Дати їм охолонути. Купити модульні картини Львів
  3. Бринзу подрібнити. Зелень петрушки помити, обсушити, дрібно нарізати та змішати з бринзою. Також додати до бринзи обсмажені овочі й перемішати.
  4. Викласти начинку на тісто. Збити яйця зі сметаною, дрібкою солі та чорного меленого перцю. Залити сумішшю начинку. Випікати протягом 25-30 хвилин у духовці, попередньо розігрітій до 180-190 С.  Подавати холодним зі сметаною.

* Якщо залишилися зайві кусочки тіста, то можна сформувати з них прикраси, наприклад троянди, та оздобити ними пиріг.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал