Цибуля, фарширована сиром і беконом

Цибуля, фарширована сиром і беконом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Цибуля, фарширована сиром і беконом

  • цибуля - 6 шт.,
  • оливкова олія - 3 ст. ложки,
  • бекон - 6 смужок,
  • часник - 1 зубець,
  • м'який сир - 200 г,
  • чебрець - кілька гілочок,
  • сіль - за смаком.

Як приготувати Цибуля, фарширована сиром і беконом

  1. Цибулю почистіть і відваріть в підсоленій воді протягом 10 хвилин. Цибулю вийміть з води, обсушіть і виріжте середину, верхівки з хвостиком зріжте і відкладіть в сторону. Серцевину цибулі подрібніть і обсмажте на оливковій олії разом з дрібно нарізаним часником.

  2. Бекон наріжте маленькими кубиками і додайте у сковороду з цибулею, обсмажте. Зніміть сковороду з вогню і охолодіть. Сир натріть на тертці і змішайте з цибулею і беконом.

  3. Цибулю нафаршируйте приготованою начинкою, накрийте «кришечкою», що залишилася від цибулі, змастіть олією.

  4. Запікайте в духовці до готовності (25-30 хвилин) до золотистого кольору при температурі 200 °С.

  5. Готову цибулю прикрасьте гілочками свіжого чебрецю і подавайте до столу.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал