
Цибуля фарширована
Інгредієнти для приготування: Цибуля фарширована
- цибуля середня: 12 шт.
- бульйон яловичий: 1 л
- яловичина: 600 г
- рис: 1/2 склянки
- вершкове масло: 50 г
- кип’ячена вода: 100 мл
- червоний болгарський перець: 1 шт.
- яйце: 1 шт.
- оцет: 2 ст. ложки
- паприка: 2 ч. ложки
- сметана, зелень, чорний мелений перець та сіль: за смаком
Як приготувати Цибуля фарширована
Готуємо так:
1. Цибулю помити, обрізати верхівки і скласти в каструлю (чистити не потрібно). Залити холодною водою так, щоб вона покривала цибулю, додати оцет, довести до кипіння і варити 10-12 хвилин на середньому вогні. Коли цибуля буде готова, киплячу воду злити, а цибулю залити льодяною водою.
2. Вичавити з кожної цибулі серединку, акуратно стискаючи її рукою. Лушпиння теж обібрати.
3. Яловичину помити, порізати на невеликі шматки і змолоти на м’ясорубці разом зі серединками з цибулі.
4. Рис помити, зварити і додати до фаршу. Туди ж додати сире яйце, сіль, чорний мелений перець, воду і добре збити. Жіночі снікерси Львів
5. Начинити фаршем цибулю і скласти її у каструлю одним шаром впритул одна до одної.
6. Болгарський перець помити, почистити і змолоти на м’ясорубці або подрібнити у блендері. Бульйон закип’ятити, додати в нього мелений болгарський перець, паприку і, якщо потрібно, досолити за смаком.
7. Залити киплячим бульйоном фаршировану цибулю. Зверху викласти шматочки вершкового масла. Довести до кипіння і готувати на середньому вогні одну годину. Подавати цибулю гарячою, як самостійну страву, зі сметаною та зеленю за смаком.
* Коли серединки цибулі під час варіння починають висуватися догори, це означає, що цибуля зварена.
-
Пицца для детей
-
Торт-суші
-
«Тірамісу» з куркою
-
Мясна страва з каре ягняти «Корона»
-
Куряче суфле з горошком